Vergroot uw herkenbaarheid middels diverse print & sign mogelijkheden

Het gebruik van divers reclame en promotiemateriaal zorgt ervoor dat u sneller herkend wordt.

Het is bewezen dat mensen u sneller benaderen wanneer zij uw naam en/of logo meer dan zeven keer hebben gezien.
Of dat uw logo op uw bedrijfsauto is, uw bedrijfskleding of bijvoorbeeld een poster of bouwhekdoek maakt niet uit.
Het wekt vertrouwen en dat zorgt ervoor dat zij u sneller zullen benaderen voor een opdracht.

Banners en doeken

U kunt bij ons terecht voor banners en doeken van klein tot groot en helemaal naar uw eigen ontwerp. Heeft u wel een idee van het ontwerp maar bent u zelf niet handig genoeg om een kant en klaar bestand aan te leveren? Ook daar kunnen wij u mee helpen! Wij hebben een ruim assortiment banners en doeken. Denk hierbij aan banieren, bouwhekdoeken, canvas, peesdoeken, spandoeken en nog veel meer. Onze banners en doeken zijn verkrijgbaar voor zowel binnen- als buitengebruik.

Borden en panelen

Onze boren en panelen zijn verkrijgbaar tot en met maar liefst 2,5m breed. Qua lengte en afwerking kennen wij geen grenzen. Alle door ons geleverde plaatmaterialen worden rechtstreeks digitaal bedrukt. Dat maakt dat onze borden en panelen van uitstekende kwaliteit zijn. U kunt bij alle producten kiezen voor diverse afwerkingen. Wij leveren borden en panelen van o.a. karton aluminium, plexiglas, forex, dibond, re-board en trespa. Wij hebben een ruim assortiment en daarom voor elke wens een oplossing.

Displays en frames

Zorg dat uw ontwerp goed zichtbaar is, waar u ook bent. Wij leveren diverse displays en frames voor zowel binnen- als buiengebruik. Ideaal dus voor tijdelijke toepassingen voor op beurzen. Trek de aandacht met een mooi bedacht ontwerp en laat deze door ons printen op een van onze displays of frames. Wij leveren o.a. beurswanden, led frames, roll up banners, textielframes en stoepborden. Genoeg keus dus en voor elke beurs de juiste aandachtstrekker. U kunt bij ons terecht voor voordelige en exclusieve oplossingen.

Vlaggen

Van vlaggenlijn tot mastvlag en van klein tot groot gaat u naar dB D-sign! Wij hebben ook een ruime keus in vlaggen en leveren o.a. beachvlaggen, gevelvlaggen, mastvlaggen, banieren, bootvlaggen, golfvlaggen en een aantal accesoires. Er is voor elke ruimte of gelegenheid een vlag die bij uw wensen past. Al onze vlaggen worden digitaal geprint en daardoor kunnen wij snel leveren. Zorgt u voor uw eigen ontwerp of wilt u dat wij dit voor u doen? Wij zjin u graag van dienst en u kunt al bestellen vanaf 1 stuk.

Posters

Tot op heden zijn posters nog steeds één van de bekendste én goedkoopste reclamemiddelen. Heel vroeger werden posters enkel voorzien van tekst. Pas veel later werden er afbeeldingen toegevoegd en kijk nu eens wat de mogelijkheden zijn, eindeloos!

Posters zijn de ideale manier om uw event te promoten. Wij leveren naar de standaard posters ook de watervaste varianten en zelfs zelfklevende posters.

U bepaalt het formaat, de vorm en de afwerking; wij doen de rest!

 

Stickers

Stickers, stickers en nog meer stickers. Wij leveren zoveel stickers dat we niet de ruimte hebben om over al onze stickers iets te vertellen.  U kunt bij ons terecht voor stickers van klein tot groot en vanaf 1 stuk tot duizenden stuks. Wilt u stickers op vel, rol of etiketten? Wij draaien onze handen er niet voor om.

Wij leveren o.a. autostickers, magneetstickers, rallystickers, vloerstickers, muurstickers, asfaltstickers, veiligheidsstickers en nog veel meer. Neem contact op voor al onze mogelijkheden.

Interieur

Doe eens gek en ontwerp zelf iets leuks voor uw interieur! U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren. Denk hierbij aan zitzakken, dekbedden, behang, gordijnen, vloerzeil, bierviltjes, fotoblokken, foto op hout, textielposters, freesletters en nog veel meer.

Hoe tof is het om uw interieur een persoonlijk tintje te geven met een van deze producten die u helemaal zelf naar wens kunt laten printen?! Informeer snel naar onze mogelijkheden en prijzen.

Drukwerk

Naast al het printwerk op banners, doeken, displays, frames, divers textiel en posters kunnen wij u ook voorzien van standaard drukwerk zoals visitekaartjes, flyers en brochures. U kunt hiervoor zelf uw ontwerp aanleveren of wij kunnen u hiermee helpen. Ook hier hebben wij talloze mogelijkheden.

Ons drukwerk en alle ander producten zijn eventueel ook te bestellen in combinatie met een startpakket bedrijfskleding en bijvoorbeeld een banner of bouwhekdoek.