Het belang van representatieve werkkleding

Representatieve bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf. En dat begrijpen wij.
Net zoals wij begrijpen dat uw werknemers zich comfortabel moeten voelen in hun werkkleding.
Comfortabele werkkleding maakt niet alleen dat professionals hun werk met volledige bewegingsvrijheid
uit kunnen voeren, maar zorgt ook voor een krachtige en zelfverzekerde uitstraling.

Werkkleding voor iedereen

De saaie werkkleding van vroeger is niet meer. Tegenwoordig is werkkleding verkrijgbaar in frisse en hippe kleuren. Dat maakt dat uw bedrijfskleding altijd goed bij uw huisstijl past. Of u kleding zoekt in de wat meer standaardkleuren zoals grijs, zwart en navy of juist een wat hippere kleur zoals aquablauw of paars. Het is er tegenwoordig allemaal!

Wij zijn dan ook van mening dat er voor iedereen passende werkkleding te vinden is. Of u nu stukadoor, schilder, engineer of schoonheidsspecialist bent. Er is altijd een passende outfit te verkrijgen. U kunt bij ons terecht voor werkkleding voor alle branches. T-shirts, poloshirts, broeken, jassen en toebehoren. Wij leveren het allemaal. dB D-sign levert kleding van o.a. Tricorp, B&C PRO, Result, Regatta, Dickies, James + Nicholson en meer. Er is voor elk budget een passende outfit te vinden.

Speciaal voor de ZZP en starters bieden wij ook startpakketten aan. Deze worden speciaal voor u samengesteld. Er is daarom geen pakket hetzelfde. Wilt u een pakket met 5 shirts, 3 broeken, 2 truien en een jas of liever enkel 5 poloshirts? Het kan allemaal. WIj kunnen ook kledingpakketten leveren inclusief visitekaartjes, banners, stickers en meer.

Daarnaast kan al onze kleding kan worden voorzien van uw eigen logo middels bedrukking. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Geen minimale afname

De beste service

Uitstekende kwaliteit

Kan ik u helpen?

Geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient en neemt contact met ons op!
Of u nu alleen werkt of met een heel team, wij hebben altijd een passende oplossing en zijn u graag van dienst.

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande kanalen.